Readprint.com

Read Print Books - free books for students, teachers, and the classic enthusiast.

vineri, 7 martie 2008

Paris on a tight budget Ep 2

Disneyland - Survival guide

Daca sunteti elevi sau studenti e bine sa aveti cu voi o legitimatie de identificare care sa ateste ce sunteti. N-o sa stea nimeni cu dictionaru sa verifice dar se vede destul de clar cuvantu student. Merge carnet de student sau legitimatie de calatorie. Se uita de obicei si pe spate sa vada ca e vizat..un alt motiv pt care e bine sa-l aveti vizat.

Reducerile sunt de 10 euro. Astfel un pass pt o zi in ambele parcuri este 37 de euro si un pass de 2 zile este 47 de euro.

Inauntru o puzderie de restaurante inegrate in casute din povesti..deci va fi o placere sa mancati; gasiti cam de toate, mancare mexicana, carne de vita in stil texan..etc depinde de profilul parculetului. Daca sunteti on a tight budget recomand fast-foodul din Discoveryland, unde de 10 euro puteti manca pe saturate in timp ce va uitati la desene animate vechi disney; va puteti face poze caterincoase cu diverse animale din peisajul local.

Recomand passul de 2 zile fiindca apucati sa vedeti efectiv tot si sa va dati in tot ce misca.
La intrare puteti lua harti ale parcului de distractie unde sunt marcate cu un triunghiu rosu cele mai tari atractii (nerecomandat cardiacilor :D). O sa le enumar but keep in mind ca ele o data la sase luni - un an se modifica.

In Adventureland - Indiana Jones and the Temple of Peril
In FrontierLand - Big Thinder Mountain
Discoveryland - Space Mountain:Mission2

In studiourile disney mai gasiti o chestie marfa: The twilight zone: in care picati cu liftu basically si Aerosmith Rollercoaster sau ceva de genu unde u go crazy pe muzica celor de la Aerosmith :D. Le recomand pe toate

Daca aveti bani cumparati-va pozele ca sunt meserie si o sa va ramana amintire bestiala.

Cam astea sunt pozele mele de p-acolo si pe care vi le puteti face si voi daca mergeti :) Face toti banii

http://picasaweb.google.com/bogdan.chiritoiu/Day2

Niciun comentariu: