Readprint.com

Read Print Books - free books for students, teachers, and the classic enthusiast.

sâmbătă, 21 martie 2009

De ce nu ma uit la TV

Ieri seara ajung sa vad si eu ultimele happeninguri la TV cand colo pe toate posturile alegerile PNL pt presedinte de partid si vicepresedinte.
Total boring si previzibil - a iesit Crin Antonescu...duh!!! ca doar l-a finantat Dinu Patriciu.

As vrea sa spun ca m-a marcat in vreun fel anume insa individu asta mi se pare un guster inca de cand era ministrul tineretului si sportului, un neica-nimeni cu vise de preamarire care acu a prins un context favorabil.

Tariceanu a avt toata seara un zambet care striga:"Yessss....am scapat. Ia-o tu fraiere!" si Orban care cica a iesit prim vice-presedinte si-a afisat moaca de betiv (ca are mereu o fata de zici ca tocmai a dat pe gat niste beri).

Comentator al serii..vaca de Norica Nicolai pe care nu au votat-o 300 de oameni senator da credea ca o s-o voteze PNL-u prim vice-presedinte.

By this morning deja ma luptam cu my gagg reflex, uitandu-ma la bou de fost ministru de externe si bomba diplomatica Cioroianu care explica el cum o sa-l faca la alegeri Crin Antonescu pe Basescu. hai jet!

Nimic nu ma mai mira insa decand Elena Basescu candieaza la europene si ma gandesc ca are sanse sa iasa! That Bamboo no-brainer actually stands a chance!

Cred ca o sa emigrez!

Niciun comentariu: