Readprint.com

Read Print Books - free books for students, teachers, and the classic enthusiast.

duminică, 1 februarie 2009

I failed to see the tragic turning into magic!

"Never injure a friend, even in jest."
- Cicero

Eu sunt de parere ca cea mai mare avutie spirituala a unui om intr-o viata sunt prietenii..prietenii adevarati cu care u share things si momente fericite si nefericite si sunt acolo pentru tine always. Asa cum zicea o prietena ...sunt tot ce ramane cand mizeria cade.

Fiind naturally o persoana idealista si wanna-be-good, cateodata I fail to see the wolf in sheep's clothing si ajungi la un moment cand realizezi ca ti-ai pus inima pe tava cu ce credeai ca-ti sunt prieteni, iar ei nu stiu sa aprecieze ce esti tu sau ce faci pentru ei.

Ce cred eu ca simte de obicei un prieten adevarat fata de o persoana pe care o iubeste in sensu asta: cred ca i se lumineaza fata cand tu esti fericit si este fericit cu tine, sufera cu tine, rade cu tine, te respecta, iti spune ce nu vrei sa auzi dar ce trebuie sa auzi atunci cand altcineva nu vrea s-o faca, ca e genuinely empatic cu tine, si chiar te pune pe primul plan fata de self.

Eu cel putin asa sunt ..si din pacate nu cred ca pot fi altfel.

Emerson zicea ca "The only reward of virtue is virtue; the only way to have a friend is to be one." Din pacate, nu cred ca toata lumea realizeaza cand au langa ei o persoana care cu adevarat ii iubeste ca oameni si care look out for them, ci prefera sa fie orbiti de mizerii cotidiene and enjoy sa se afunde in the endless landscape al desteraciunilor de tot felu in care nu numai ca refuzi sa recunosti si sa respecti acest gen de persoana..dar profiti de bunele lor intentii and you work them for your own advantage or pleasure dupa care e un fel de ce s-o tine...

Nu cred ca un prieten vrea sa-ti faca deliberatey rau, sa te vorbeasca de rau, disrespect you, sa te discretiteze si sa-ti calce demnitatea in picioare dupa care sa faca ochii mari de copil...the "i did a boo boo" kind.

Daca e asa, i prefer to just keep on walking cum zicea si Jhonny Walker
"Associate yourself with men of good quality if you esteem your own reputation; for 'tis better to be alone than in bad company." zicea tot Washington...multe mai stia si omu asta pe langa faptu ca he couldn't tell a lie :))

Ma simt pur si simplu impinsa dincolo de ultima farama de intentie buna in zona in care simt numai disgust si disappointment si mi se pare penal ca tot eu sunt cea care analizez situatia mai mult decat persoanele who have wronged me.

Appreciate persoanele deosebite de langa voi, friends fara personal agenda, friends that put you first, friends that cherish you, persoane care scot ce e mai bun din voi. For when we seek to discover the best in others, we somehow bring out the best in ourselves.

Niciun comentariu: