Readprint.com

Read Print Books - free books for students, teachers, and the classic enthusiast.

joi, 5 februarie 2009

Noua formula de salut la telefon: Salut tie si ascultatorilor nostrii!

Cam asa sta treaba de cand s-a legalizat ascultarea telefonului,inregistrarea sms-urilor si inregistrarea traficului email.

Daca e legal? se pare ca nu prea but who cares...

Dupa sase luni de la stocare, furnizorii de telefonie mobila sau de acces la Internet sunt obligati sa distruga datele respective, cu exceptia celor puse la dispozitia Ministerului Internelor, SRI sau SIE, la cererea acestora. Cu alte cuvinte, Parlamentul Romaniei, a carei Camera a Deputatilor era condusa de liberalul Bogdan Olteanu, a lasat cale libera interceptarilor telefonice. Si a mesajelor de tip e-mail.

Adica supraveghere ca intr-un stat politienesc.

Chiar daca de doua ori pe an, serviciile de informatii romanesti raporteaza Ministerului Comunicatiilor ce solicitari de date au cerut si au primit de la operatorii de telefonie mobila, acest lucru nu va impiedica abuzurile unor persoane interesate. Nici macar prevederea legala conform careia aceste date sunt transmise Comisiei Europene nu asigura eliminarea abuzurilor, atata timp cat nu sunt furnizate Comisiei decat date generale.

Un comentariu:

Anonim spunea...

stati linistiti cu legea ascultarii conv telefonice&e-mail&shit,pt ca asta se practica de cand s-au inventat de serviciile de informatii si securitate ..doar ca acum ni s-a adus la cunostiinta,asa ca nu mai fiti speriati ca e la fel ca inainte cu o mica diferenta,puteti vb in continuare de droguri sau sex,nu e nimic de facut,asta e,suntem de cand ne-am nascut condusi,nu avem libertate si nici nu vom avea.ps:watch zeitgeist:the movie&zeitgeist: addendum